Oproep/Vacature
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Voor studiejaar 2013-2014 heeft GGMD voor Doven en Slechthorenden een stageplek voor een vierdejaars student HBO MWD in de regio Amsterdam.

Procedure stageverzoeken
Wie stage wil lopen bij GGMD kan tot 1 mei een schriftelijk verzoek met motivatie en CV (bij voorkeur via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) indienen bij de afdeling personeelszaken. PZ verzamelt gedurende het jaar de binnenkomende stageverzoeken.

Aan het begin van een nieuw kalenderjaar wordt binnen de organisatie bezien in welke regio welke stageplaatsen gerealiseerd kunnen worden. Als dit bekend is, wordt dit op de website vermeld. De studenten die een stageverzoek hebben ingediend krijgen een bevestiging van ontvangst van hun verzoek en worden na 1 mei geïnformeerd of hun verzoek wordt afgewezen of dat zij worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Stage bij GGMD
GGMD streeft ernaar dove of slechthorenden studenten de kans te geven om hun theoretische kennis met praktijkervaringen uit te breiden en deze met elkaar te verbinden en hoopt op deze manier geschikte werknemers te kunnen vinden voor de organisatie.

Voorwaarde is dat stagiaires reeds met doven en slechthorenden kunnen communiceren of zelf doof zijn dan wel ernstig slechthorend of coda (kind van dove ouders) zijn. De reden hiervoor is dat studenten in een stagejaar niet én het vak én de Nederlandse gebarentaal kunnen leren. In uitzonderingsgevallen kan aan een horende student een stageplaats worden aangeboden indien de stage in het laatste jaar van de opleiding plaatsvindt.

Kijk voor meer informatie over GGMD op www.ggmd.nl.

Bron: Doof.nl

logo-signcall

logo batterijtotaal.nl